KAZAN (Rbnett): Vegard Forren og resten av MFK-laget står foran en formidabel oppgave i kveldens returkamp. Rubin Kazan er skyhøye favoritter til å nå gruppespillet i Europa League etter 2-0-seieren i Molde i første kvalifiseringskamp.

– Det var et veldig vanskelig lag å møte, trolig det beste jeg har spilt mot. Personlig vil jeg sammenligne nivået med Stuttgart. Jeg synes det var det tøffeste laget vi møtte i fjor, selv om vi slo dem både hjemme og borte, sier Forren til Rbnett.

Midtstopperen var svært nær ved å utligne til 1-1 mot slutten av hjemmekampen på Aker stadion. I stedet reddet keeper, og russerne kontret inn 2-0. – Det var et godt treff og ei god redning. Det er selvfølgelig surt at det frisparket ikke gikk inn. Da hadde vi hatt en mye større mulighet i kveld, fastslår Forren.

  • Les også:

Han leverte varene de første kampene etter returen fra Southampton i sommer. I det siste har verken han eller resten av forsvaret framstått med vanlig trygghet.

– Jeg spilte nok litt på overskudd i begynnelsen og syntes det gikk veldig bra. Den fysiske formen er god, men jeg kjenner at kroppen blir litt sliten. Det er uvant å spille så mange kamper etter den lange pausen i England. Men jeg føler at jeg er på rett vei, selv om prestasjonene har svingt for mye, sier han.

Forren fikk fornyet tillit av Drillo tidligere denne uka, og er svært fornøyd med å fortsatt være en del av landslagstroppen i kvalifiseringskampene mot Kypros og Sveits.

Avspark i Kazan er klokka 17 norsk tid.

– Du er alltid litt usikker før uttak når du vet at det har gått litt opp og ned. Nå er jeg med, og skal benytte sjansen til å vise meg fram. Forhåpentligvis får jeg også være med og bidra i kampene, sier Vegard Forren.