Etter at Lillestrøm klarte 1-1 i første kamp i Newcastle mente Newcastles trener Glenn Roeder at man ville se et helt annet, og mye bedre trent Newcastle-lag i returmøtet i Norge. Etter 3-0 seier fikk han spørsmål om hvorvidt han hadde ventet en så stor forbedring. Svaret var ”Ja”.

— Vi var ikke på topp fysisk i den forrige kampen, og allerede etter den korte tiden er vi blitt mye bedre. Jeg forventet å se en stor forbedring, og det fikk jeg se, forteller Roeder ubeskjedent.

Hans Newcastle var ikke overlegne fra start til mål på Åråsen lørdag. Det innrømte sjefen villig.

— Lillestrøm er et godt lag, og de spilte som jeg forventet. De ødela vårt spill så lenge de klarte, og var fullt på høyde med oss de første 25 minuttene. Vi scoret det første målet ved hjelp av rå fysisk kraft, og var bedre enn Lillestrøm resten av kampen, mener Roeder.

Roeder var imponert over flere enkeltspillere på Lillestrøm. Han har allerede skrytt uhemmet av Robert Koren i media. Men Newcastle-sjefen ville ikke kommentere om han ville forsøke å overta noen av lørdagens motspillere. Men skryte av spillerne, ville han.

— Lillestrøm har 3-4 spillere som kunne klart seg godt blant de store europeiske toppklubbene, mente manageren.

Etter seieren på Åråsen er Newcastle kvalifisert for UEFA-cupen. LSK er utslått.