HAUGESUND — ROSENBORG 0-1:

HAUGESUND (adressa.no): Det meste har gått veien for Haugesund siden tapet i sesongpremieren borte mot Vålerenga. Laget har ligget stabilt i toppen av Eliteserien, og også i år har Grindhaugs menn gjort det til vane å gå ubeseirede av banen på eget gress.

Første hjemmetap for FKH

Forrige serierunde gikk imidlertid Haugesund på et tap mot Odd i Skien, og mot Rosenborg på Haugesund stadion i kveld kom lagets andre strake nederlag - og det på eget gress.

— Bittert, var Haugesund-kaptein Per Morten Kristiansens umiddelbare kommentar like etter kampslutt i kveld.

- Det første målet i kampen ble, dessverre for oss, avgjørende, fortsetter keeperen.

Ved Rosenborgs scoring var Chibuikes innlegg borti et FKH-hodet, før Borek Dockal skallet inn kampens eneste scoring fra rundt fem meter.

— Noen i hvitt kunne kanskje gjort mer for å forhindre scoring, men det kunne kanskje også han i blått, sier Kristiansen, i sin marineblå keeperdrakt.

Grindhaug om medalje: - En kunstig drøm

FK Haugesund har gjort det godt etter Eliteserie-comebacket for to og et halvt år siden. Grindhaug har ledet sine menn til to strake sjetteplasser, og mange i vestlandsbyen har etter den gode innledningen på sesongen ropt på byens første Eliteserie-medalje.

— Det er nok en kunstig drøm. Molde og Strømsgodset ser ut til å være i en egen klasse i år, med Rosenborg, oss og andre lag litt haltende etter. Og blant dem er det nok flere gode lag som vil våkne etter hvert, så medalje tror jeg blir vanskelig, sier FKH-treneren.

På spørsmål om det var surt å tape hjemme for første gang i år, svarer Grindhaug enkelt og greit:

- Det der betyr ikke så mye for meg som det virker å gjøre for en del andre.