HAUGESUND 20120715.Eliteserien i fotball 2012, Haugesund - Rosenborg. Haugesunds trener Jostein Grindhaug (i bakgrunnen) og Rosenborgs trener Jan Jönssoni mixed zone etter eliteseriekampen mellom Haugesund og Rosenborg på Haugesund Stadion søndag. Resultatet ble 0-1.Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix Foto: Jan Kåre Ness

HAUGESUND — ROSENBORG 0-1:

HAUGESUND (adressa.no): Eliteserien er halvspilt og Rosenborg ligger kun tre poeng bak erkerivalen Molde. Det bør tenne gullgnisten i en hver trønder.

– Hvis de andre lagene taper, så har vi fortsatt sjans , sier Steffen Iversen.

– Vi har alltid mulighet til å vinne, og i dag burde vi vunnet mer, sier Markus Henriksen.

I løpet av fem kamper har snakket om Jan Jönssons fremtid som RBK-trener forsvunnet. Nå kan han heller svare på om Rosenborg kan ta et nytt seriegull.

– Ja, det synes vi at vi har muligheten til. Vi har tatt de poengene vi har gjort, og selv om jeg er selvkritisk, så har vi levert en hel del som har vært bra denne sesongen også, sier Jan Jönsson.

Holm og Chibuike – videre tillit?

Like fullt ligger Godset – som spiller sin kamp nummer 15 i morgen – fire poeng foran, mens Molde er en trepoenger over på tabellen.

– Det er andre som har gjort det bedre enn oss, og de som ligger i toppen nå fortjener å lede sånn som situasjonen er i dag, sier Jan Jönsson.

Mot Haugesund lot han Daniel Fredheim Holm og John Chibuike spille sammen på topp – istedenfor Prica og Iversen. Jönsson likte det han så, og mye tyder på at de vil få sjansen igjen. RBK-treneren fortsette den gode steamen.

– Vi vil fortsette dette allerede på torsdag. Det er en hel del som er bra. John og Fredheim finner hverandre godt. Så gjelder det for meg å finne et lag som skal fungere best sammen fremover, sier Jan Jönsson.