Norge kunne juble for seier mot Malta foran et fullsatt Ullevaal 10. oktober. Nå blir det fullt også mot Ungarn. Norge kunne juble for seier mot Malta foran et fullsatt Ullevaal 10. oktober. Nå blir det fullt også mot Ungarn. Foto: NTB Scanpix

Billettkaos før Norges playoff-kamp: Ullevaal så godt som utsolgt

Stor interesse for Norge-Ungarn.

Mange som gikk inn for å kjøpe seg billett til Norges playoffkamp hjemme mot Ungarn torsdag 12. november , måtte logge av pcen skuffet.

Kvarteret etter at billettene ble lagt ut 09.00 var det tydelig at det kom til å bli vanskelig å kjøpe billett. Da var det ikke mulig å kjøpe flere billetter fra nettsidene. Kvarteret senere var dog noen felt ledige igjen, og rundt klokka ti var det kun mulig å kjøpe ett sete her og der.

— Stort trykk

Ifølge Billettservice på Facebook var flere tusen inne samtidig for å skaffe seg billett, mange flere enn antallet billetter som var til salg. Dermed må mange skuffet se Norges skjebnekamp fra tv-stolen.

— Det har vært et stort trykk helt siden Norge ble klare for playoff. Jeg tror man skal være veldig rask for å få tak i billetter. Jeg tror de vil gå veldig fort utover dagen. Det er jeg ganske overbevist om,sa billettansvarlig Anders Krystad i Norges Fotballforbund til Nettavisen i 9.30-tiden onsdag.

Fædrelandsvennen var i kontakt med kommunikasjonsrådgiver i NFF, Christer Madsen, rundt klokka 09.30, men han kunne da ikke si om Ullevaal var utsolgt eller ikke. Klokka 10.20 er det ikke lenger mulig å kjøpe billett via Bilettservice.

Like før klokka 11 kommer NFF med en pressemelding, som forteller om enorm pågang til kampen mot Ungarn

— Ikke utsolgt

— Det har vært stor pågang for å kjøpe billetter, og det er svært gledelig å se den store interessen det er for det norske landslaget nå. Det er imidlertid ikke utsolgt ennå.Det er en begrensning på hvor mange som kan være inne i systemet til Billettservice samtidig. Med så stor pågang som vi har hatt nå, så kan ikke alle kjøpe billetter samtidig, forteller billettansvarlig i NFF, Thore Andre Krystad til Fotball.no.

— Når kundene går inn og velger en plass, vil ikke denne plassen lenger være ledig, selv om den ikke er betalt enda. En kunde kan holde på en plass i 15 minutter før den frigjøres og i den perioden ser den solgt ut for alle andre, sier Krystad.

Det er dog fortsatt vanskelig å finne mer en et ledig sete eller to på hele stadion når Fædrelandsvennen sjekker onsdag formiddag.

Billetter til bortekampen i Budapest søndag 15. november legges ut torsdag.