Rosenborg — Frisk-Asker 6-3:

– Det blir heldigvis bedre, Jeg må bare fortsette å kjempe, og ta noen dager fri når jeg har muligheten til det, sier Hjelle.

Amerikaneren måtte ta en liten pause etter hoderystelsen han fikk i bortekampen mot Storhamar. Vel tilbake mellom stengene, fikk han en ny smell i hodet – også det mot Storhamar.

Må unngå ny smell

Etter seieren mot Tønsberg sist innrømmet han at han slet med synsforstyrrelser og hodepine. Fortsatt er han ikke helt kvitt hodepinen.

– Jeg må for all del ikke få en ny smell i hodet, sier han.

Stoppet Frisk på egen hånd

Mot Frisk Asker holdt Hjelle Rosenborg inne i kampen da hjemmelaget ga fra seg initiativet i kampen etter en god førsteperiode.

– Vi sovnet skikkelig, sier han.

Flere ganger viste han temperament og kastet pucken av gårde etter viktige redninger.

Sint og frustrert

– Jeg var sint fordi at vi trakk oss tilbake og lot Frisk overta initiativet i kampen. Frustrasjonen økte da vi forsatte det svake spillet også i starten av sisteperioden. Da de utliknet til 3-3 tenkte jeg bare på å beholde roen og ikke miste konsentrasjonen. Jeg ville stenge buret så vi i hvert fall berget et poeng. Men heldigvis våknet gutta i tide til at vi berget seieren, sier han.

Etter å ha stoppet 38 av Frisk Askers 41 skudd, ble Hjelle fortjent kåret til lagets beste spiller. Han fikk også innvilget treningsfri før den lange bussturen til Sarpsborg i helga.