Mauro Icardi scoret to av målene da Inter knuste Udinese 4-0 på bortebane lørdag kveld. Laget topper Serie A og kjemper for sin første ligatittel siden 2010. Icardi sendte Inter foran etter 23 minutter, og punkterte kampen ved å sette inn 3-0 seks minutter før slutt. I mellomtiden hadde Stevan Jovetic doblet ledelsen.

Marcelo Brozovic scoret serielederens fjerde mål like etter 3-0-scoringen, og Inter vant med det sin sjette på de sju siste kampene.

De topper serien med 36 poeng, fire mer enn Fiorentina. De har riktignok én kamp til gode.

Inter er tilbake i toppen etter noen svært vanskelige sesonger. De var Italias klart beste lag under José Mourinho, men har ikke vunnet serien siden han forlot klubben etter trippeltriumfen i 2010. Forrige sesong endte de på en elendig 8.-plass, men Roberto Mancini har fått laget på rett kurs igjen.

Ellers lørdag tok Palermo tre svært viktige poeng da de slo Frosinone 4-1, mens Bologna slo Genoa 1-0 på bortebane.