— Vi føler oss lurt etter å ha svelget løftene til klubben, skriver den offisielle supporterklubben i et åpent brev.

Denne sommeren har Monaco mistet sine to største stjerner - uten at det har kommet noen i retur.

I tillegg til at Radamel Falcao har gått til Manchester United, så forsvant sommerens VM-åpenbaring, James Rodriguez, til Real Madrid. Borte er dessuten også Emmanuel Riviere (Newcastle) og Eric Abidal (Olympiakos). Sjansene til å kopiere forrige sesongs andreplass har med andre ord minsket betraktelig.

— På grunn av løftene til klubben og med disse to spillerne i troppen, så gikk supporterne med på betydelige økninger i sesongkortprisene, skriver Monaco-fansen videre.

Milan refunderte etter Zlatan-salg

— Situasjonen er ikke ulik den i AC Milan i 2012. Da dro Zlatan Ibrahimovic og Thiago Silva til PSG etter at de lenge ble brukt for å selge sesongkort for Milan. Også Milan-fansen ba da om å få refundert penger siden de hadde kjøpt sesongkortene på falske premisser. Og det fikk de, sier supporterklubben i uttalelsen.

Ledelsen i supporterklubben har riktignok små forventninger om å faktisk få tilbake pengene - i det minste prispåslaget - men ønsker å på denne måten uttrykke misnøye.

At Monaco-fansen er i harnisk har nok også en sammenheng med åpningen på sesongen: Etter fire kamper har de fire poeng og er bare ett poeng over nedrykksstreken. Opp til ligaleder Bordeaux er det allerede seks poeng.

Roses av norsk sportsdirektør

At Falcao kommer til å bli savnet i Monaco, er det neppe noen tvil om. Monacos tidligere sportsdirektør, nordmannen Tor-Kristian Karlsen, hyller Falcaos menneskelige egenskaper såvel som de sportslige.

— Jeg har møtt og jobbet med mange fotballspillere i mitt liv, og jeg må si at Falcao er av de mest intelligente og ydmyke, sier Karlsen blant annet på sin Twitter-konto.

Manchester United-kaptein Wayne Rooney er i London på landslagsoppdrag. Men også på pressekonferanse med England fikk han spørsmål om sin nye angrepspartner i United.

— Han er en av verdens beste spillere, sa Rooney.

Louis van Gaal var selvfølgelig storfornøyd med å ha kapret signaturen til Falcao.

— Han er en av de mest produktive målscorerne i fotballen. Målsnittet hans taler for seg selv. Når en spiller av et slik kaliber blir tilgjengelig, er det en mulighet man ikke kan gå glipp av, slo United-manageren fast da overgangen var klar.

Van Persie: Falcao må kjempe om plassen

Mens Rooney var rimelig ordknapp da han fikk spørsmål om sin egen plass på laget - «det må du spørre Louis van Gaal om» - så innrømmer van Persie at også han ser at det nå er tett mellom angrepsspillerne i klubben.

— Det er opp til Falcao å kjempe for en plass på laget, slik også jeg må. Vi to, pluss Wayne Rooney og James Wilson, må alle kjempe om plassen, sier Robin van Persie til The Guardian.