Louis van Gaal har ikke akkurat fått noen pangstart på managerkarrieren i Manchester United. Fjorårets gedigne skuffelse i Premier League står med to fattige poeng etter sesongens tre første kamper og tar landslagspause helt nede på 14. plass på tabellen.

I helgen ble det bare 0-0 mot Burnley.

Men Louis van Gaal mister ikke nattesøvnen av den magre poengfangsten i sesonginnledningen.

— Som ventet

— Jeg angrer ikke på at jeg tok denne jobben. Det er en stor jobb jeg har, det innser jeg. Men situasjonen her er ikke verre enn jeg trodde, jeg visste hva som ventet meg her, sier van Gaal i et intervju med Daily Mirror.

Nederlenderen har hatt for vane å komme tregt i gang i klubbene han trener. 63-åringen har også uttalt at det vil ta noe tid før ting begynner å svinge på Old Trafford.

— Jeg kunne gått for en enklere jobb. Jeg kunne tatt over Tottenham. Den jobben ville ikke vært så stor som denne. Og jeg kunne lett havnet i Spurs. Men jeg valgte den største utfordringen av alle jobbene i fotballen. Og jeg ville veldig gjerne bli en del av den største klubben i England, og det er ikke Tottenham, fortsetter manageren.

- Hold opp!

— Min start som trener i Bayern München var like dårlig som starten her. Men den store forskjellen er at i Bayern ble jeg kalt inn på kontoret til sjefen, han ville ha en forklaring. Mens i United har klubben henter nye spillere til meg, de støtter meg. Det er et tegn på tillit. Jeg føler deres tillit til mine kvaliteter, sier United-sjefen.

Og nye spillere har han fått i sommerens overgangsvindu: Ander Herrera, Luke Shaw, Marcos Rojo, Angel Di Maria, Daley Blind og Radamel Falcao er alle blitt hentet inn for å styrke det som i fjor var et sluttkjørt prosjekt med David Moyes.

— Hold opp. Den dårlige starten på sesongen betyr ingenting. Vi har akkurat startet sesongen. Fakta er at jeg aldri skuffer mine klubber. Jeg vinner titler og jeg skaper suksess. Det har jeg tenkt å gjøre i United også, sier Van Gaal.