Karim Benzema ga hjemmelaget fra Madrid ledelsen allerede etter seks minutter. 27 minutter ut i kampen ble bortesvake Sevilla tildelt et straffespark, men det svake forsøket fra Gameiro ble reddet av Keylor Navas.

Etter 58 minutter pekte dommeren igjen på straffemerket, denne gang fordel Real Madrid. Ronaldo gjorde seg klar, men dundret ballen over mål. Portugiseren fikk imidlertid sin revansje etter 64 minutter da han skled et Danilo-innlegg i mål til 2-0. Kun to minutter senere avgjorde Gareth Bale kampen med sin 3-0 scoring da han pirket ballen over streken. Jese Rodriguez fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Real Madrid ligger på tredjeplass i La Liga med 66 poeng, mens Sevilla er på femteplass med 48 poeng.

Caicedo avgjorde for Espanyol

Javier Eraso ga Athletic Bilbao ledelsen borte mot Espanyol, men hjemmelaget kunne ta med seg alle tre poengene takket være scoringer fra Pape Kouli Diop og Felipe Caicedo. Seieren gjør at Espanyol ligger på 12.-plass med 35 poeng, mens Athletic Bilbao har 47 poeng på sjuendeplass.

Nedturen fortsetter for Gary Neville da hans Valencia tapte 0-2 hjemme mot Celta Vigo. Svenske John Guidetti ga gjestene ledelsen etter 80 minutter før Hugo Mallo avgjorde kampen med sin scoring etter 84 minutter. Valencia ligger på 13.-plass med 34 poeng, mens Celta er på sjetteplass med 48 poeng.(©NTB)