MOLDE: 2.-divisjonslaget Kvik Halden er en av få askeladder igjen i cupen i år. Det spesielle er at østfoldlaget har vunnet alle sine tre cupkamper etter straffesparkkonkurranse i år. I forrige runde slo de ut Strømsgodset.

Trener Tor Ole Skullerud innrømmer at MFK helst bør avgjøre kampen lenge før det drar seg mot straffekonk.

– Ja, det ser sånn ut. Der har de tydeligvis spisskompetanse, så det kan hende vi må avgjøre før det, sier Skullerud.

Kjenner motstanderen

Han mener han har god kontroll på onsdagens motstander. Sjøl om det i utgangspunktet skal være stor kvalitetsforskjell på lagene, tar MFK-treneren ingenting for gitt.

– Jeg føler jeg vet ganske mye om dem. Jeg kjenner laget, enkeltspillere og måten de spiller fotball på. Det er et svært godt 2.— divisjonslag som har gjort det bra i cupen. Når de kan slå ut Strømsgodset kan de selvsagt slå ut oss også. Det betyr at vi må gjøre en skikkelig jobb i morgen, sier Skullerud.

Vil stoppe måltørka

Molde har gått av banen uten nettkjenning i to kamper på rad. Først tapte laget 2-0 i Tromsø, og sist helg ble det 0-0 hjemme mot Vålerenga. Tommy Høiland er klar for å banke inn noen scoringer og gjøre slutt på lagets lille måltørke.

– Jeg håper jo det. Vi har ikke scoret mål på to kamper, og er sugne på å vise at vi vet hvor målet står mot Kvik Halden, sier Høiland.

MFK-spissen innrømmer at han ikke har mye kunnskap om dagens cupmotstander.

– Jeg vet bare at de har vunnet de tre foregående rundene på straffer. Vi må ta de på alvor, for vi har veldig lyst til Ullevaal igjen.

– Men i utgangspunktet skal vel dette være grei skuring?

– Ja, det skal det. Men nå har vi ikke scoret mål på to kamper, så det er vi nødt til om vi skal komme oss videre, sier 26-åringen.

– Ulikt oss

Skullerud mener det er ulikt Molde å gå to kamper på rad uten nettsus. Han håper å kunne gjøre noe med det i kampen mot Kvik Halden.

– Vi har skapt 13-14 sjanser på de to kampene, så tallene rent prestasjonsmessig har ikke vært så ille. Vi mangler å få uttelling og score mål, sier MFK-treneren.