ALFHEIM: TIL har startet dialogen i dag med Fjölnir om et kjøp av kantspilleren Aron Sigurdarson

– Vi har startet samtaler i dag. Jeg kan ikke bekrefte noe mer enn det, sier styreleder i Fjölnir Reykjavik, Kristjan Einarsson til iTromsø

Om Sigurdarson blir TIL-spiller vil vi sannsynligvis få svar på ganske snart.

– Slike ting tar vanligvis ikke lang tid. Det kan ta noen dager. Vi vil vite mer i helga, sier Einarsson til iTromsø.

Scoret i debuten

Sigurdarson debuterte for A-landslaget til Island sist helg – og scoret et vakkert mål mot USA. Også andre klubber enn TIL er interessert i vingen, som har kontrakt med Fjölnir til oktober.

– Ja, det har alltid vært interesse, men han var på prøvespill i Tromsø, og det var en grunn til at han dro dit, sier Einarsson, som avviser kategorisk at Sigurdarson har en klausul i kontrakten om at han kan forlate for en viss sum.

– Det finnes ikke en slik klausul, sier han.

Han vil ikke kommentere om prislappen ble dyrere etter den solide A-landslagsdebuten.

– Er aktuell

Islandske Sigurdarson gjorde sine saker bra på TIL-trening i en uke. Sammen med Morten Gamst Pedersen er han den nærmeste kandidaten til venstrekantplassen.

– Sigurdarson er aktuell. Det er bare tiden som får vise om vi får en av de to eller ingen av dem, sa sportssjef Svein-Morten Johansen til iTromsø i går.

– Men det blir neppe både Sigurdarson og Gamst Pedersen til TIL?

– Jeg skal ikke svare 100 prosent på det. Vi har tenkt på Morten som noe større enn bare spilleren Morten. Han har en type kompetanse som vi er nysgjerrige på og mye erfaring, sa Johansen til iTromsø i går.

Johansen har ikke vært tilgjengelig for kommentar i dag, men skriver i en SMS:

– Vi jobber med sporten fram til sent i kveld.