Statistikksenter Premier League:

Tidligere denne uka innrømmet nyansatte Hodgson at flere av Liverpools stjernespillere var utilpasse i klubben etter den skuffende sjuendeplassen i engelsk eliteserie forrige sesong.

Fernando Torres skal ifølge rapportene være utilpass etter at Hodgsons forgjenger Rafael Benítez måtte forlate klubben. Den spanske spissen blir koblet til både Chelsea og Manchester City, mens også Barcelona skal være interessert.

Hodgson har snakket med Torres, som for tiden er ute med en lyskeskade som han pådro seg i VM-finalen i Sør-Afrika nylig.

— Ikke til salgs

Jeg har hatt et møte med Fernando. Jeg fikk inntrykk av at han er en trivelig fyr, og vi hadde en fin hyggelig samtale. Slik jeg ser det er han Liverpool-spiller, og det vi vil også at han forblir. Han er ikke til salgs, og vi tar ikke imot bud på ham .

Hodgson har også gjort det klart overfor Liverpool-kaptein Steven Gerrard at han ikke vil bli solgt, uansett pris. Dette til tross for rykter om at Real Madrid er villige til å bruke store pengesummer på å kjøpe fri midtbanespilleren.

LES OGSÅ:

Vi har møttes, og jeg synes samtalen var positiv. Vi er i en situasjon der vi hører at spillerne våre skal være aktuelle for andre lag, men det er bare rykter. Det er ingen klubber som har lagt inn bud på Steven Gerrard , sier Hodgson.

– Han er ikke til salgs. Det har jeg sagt i klartekst til ham. Jeg har også sagt at jeg støtter klubbens intensjon om å ikke selge noen av våre beste spillere, og at vi er nødt til å bygge opp et lag igjen.

Ikke kontakt med Mascherano

En spiller Hodgson definitivt ikke har fått snakket med er midtbanespillere Javier Mascherano. Han har rett og slett ikke svart telefonene fra den nye Liverpool-manageren.

Jeg har prøvd å kontakte Javier. Jeg har lagt igjen meldinger og sendt han tekstmeldinger, men han har ikke gitt meg noen svar. Det er ikke uvanlig ettersom han har hatt et tøft VM, og jeg tror han har reist tilbake til Argentina , beroliger Hodgson.

Det er ikke lett å komme i kontakt med folk. Jeg har prøvd å komme gjennom til han for å gjøre det klart at jeg ønsker å snakke med han når det passer , forklarer Liverpool-manageren.

Liverpool serieåpner hjemme mot Arsenal søndag 15.august.