Jose Mourinho hadde Steven Gerrard på ønskelisten, men skal ha fått nei fra klubbledelsen.

Statistikksenter Premier League:

Etter at Josè Mourinho tok over som manager i Real Madrid har det gått mange rykter om at engelske spillere skal være på vei til den spanske klubben. Liverpool-kaptein Steven Gerrard er en av spillerne som har vært ryktet til Madrid.

Klubbens overgangskonsulent, Ernesto Bronzetti, avslører nå at klubbpresident Florentino Perez' interesse for Gerrard har kjølnet etter Liverpools krav.

Sa nei

— Kakà kommer til å bli i Real, men presidenten er ikke enig når det gjelder Gerrard. Han er 30 år og Liverpool krevde 70 millioner euro (rundt 560 millioner norske kroner) for han , sier Bonzetti til Sky Sports.

Bonzetti hevder også at Mourinho ønsker å signere en spillertype som Gerrard og en midtstopper.

- Mourinho er overbevist om at han skal la Sergio Ramos spille på høyresiden, og nå vil han ha en spiller som Gerrard , sier han til det engelske nettstedet.

Ingen Maicon

Det har tidligere gått rykter om at Real Madrid har fått avslag på et bud på Inter-backen Maicon, men klubben avviser å ha lagt inn et bud på brasilianeren.

- Vi la ikke inn et bud på Maicon, men Inter krevde 35 millioner euro (rundt 280 millioner norske kroner) , sier overgangskonsulenten.

Tidligere Inter-manager Mourinho tok over Real Madrid tidligere i sommer etter at Manuel Pellegrini fikk sparken i klubben.