Seieren var av det heldige slaget, for Palace hadde flere store sjanser til å ta ledelsen før Fellaini avgjorde.

Juan Mata hadde sendt United foran på straffe i første omgang, men bortelaget falt sammen som et korthus etter pause.

Jason Puncheon utlignet med et frispark etter 57 minutter, og da var United på gyngende grunn.

Heldigvis for dem gjorde Palace-keeper Julián Speroni en kjempetabbe da han bommet på ballen og ga Fellaini åpent mål.

Det ble også vinnermålet for United.

– Vi visste at Palace ville sette oss under press i annen omgang. Vi viste kampvilje og samhold da vi kom oss inn i kampen igjen, sa Uniteds Ashley Young, ifølge BBC.

Uenig med dommeren

Det var spilt snaut 20 minutter da kampens første mål kom.

Et innlegg fra Young traff Scott Dann, og dommer Michael Oliver mente stopperen brukte armen.

– Dommeren kan umulig ha sett det fra der han sto. Det er en veldig streng avgjørelse, sa Palace-manager Alan Pardew.

Mata holdt hodet kaldt fra ellevemeteren og sendte United foran med deres første mål siden 12. april.

Det holdt seg til pause, men etter hvilen var det et helt annet hjemmelag som kom på banen.

De presset United bakover på banen, noe bortelagets spillere var svært ukomfortable med.

Etter 57 minutter kom belønningen da Puncheon satte et frispark i mål via hodet til Daley Blind.

Utligningen satte enda mer fart i Palace, og bare en strålende David de Gea hindret 2-1 da Glenn Murray sto helt alene foran mål. Spissen vippet ballen over spanjolens bein, men de Gea avverget scoring med en utrolig parade.

– En fantastisk redning fra en av verdens beste keepere, sa Pardew.

Bommen skulle straffe seg, for få minutter senere utnyttet Fellaini en kjempetabbe i Palaces forsvar da han nikket Youngs innlegg inn til 2-1. ## Fordel United

Seieren, Uniteds første på nesten én måned, gir dem en enorm fordel i kampen om fjerdeplassen.

Dersom Liverpool avgir poeng mot Chelsea søndag er det bare syltynn teori som kan redde dem.

Med uavgjort vil de være seks poeng bak, og med 14 plussmål mindre kan United så smått begynne å planlegge en retur til Europa.

– Vi har tatt et veldig viktig steg, sa Louis van Gaal på spørsmål om plassen i mesterligaen virket sikker.

Palace tapte sin fjerde på rad, men er trygt plassert på 12-.plass.

United har vært svært plaget av skader denne sesongen, og lørdagen var intet unntak. Robin van Persie (syk) og Angel di Maria (skadd) gikk glipp av kampen, mens Wayne Rooney og Luke Shaw ble skadd og måtte forlate banen mot Palace.