Manchester United var videre til åttedelsfinalene i Champions League da tirsdagskvelden startet. Men etter et sluttdrama i flere akter var United utslått – og må spille Europa League i siste halvdel av februar.

Dermed øker også presset på klubbens allerede pressede manager, Louis van Gaal. Nederlenderen mente Wolfsburg hadde hellet med seg i oppgjøret.

— Jeg er skuffet. Dette resultatet er vanskelig å forstå. Jeg må analysere hvorfor vi slapp inn mål like etter våre mål (to ganger), sa han.

— Vi var dessuten ikke veldig heldige med dommeravgjørelsene. Ikke i forrige kamp heller. I en tett gruppe som dette, kan slike ting avgjøre om du går videre eller ikke, fortsatte United-manageren.

Scholes: - Ikke godt nok

— Ligaplasseringen redder ham nå. Men presset er stort og det blir stilt spørsmål ved ham nå, konstaterte Michael Owen på BT Sports.

— Van Gaal kommer til å si at han har hatt mange skader denne sesongen, og det har han, men disse prestasjonen er enkelt og greit ikke gode nok, fortsatt United-legenden Paul Scholes i samme studio.

Van Gaal sier følgende på en pressekonferanse etter kampen:

- Det er vanskelig å forstå når vi forsvarer oss så godt til vanlig. Faktaene viser at vi er bedre enn i fjor. Jeg kan bare vise til fakta, sier Van Gaal ifølge Daniel Taylor i The Guardian.

VIDEO: SE MÅLENE SOM SENDER UNITED UT AV CHAMPIONS LEAGUE:

— Han redder seg på grunn av ryktet. Men det han har gjort i tidligere klubber, klarer han ikke i Manchester United. Jeg synes ikke de har gjort fremskritt etter at David Moyes gikk, og pengene han har brukt er astronomiske. Spørsmålet er om eierne er villige til å la ham fortsette å bruke penger, sa John Hartson på BBC Radio 5 live.

Scoret det første målet

– Dette er tøft for oss. Vi er skuffet. Vi burde ha vunnet hjemme mot PSV sist (0-0). Men vi burde ha vunnet mot Wolfsburg i dag, for vi skapte nok sjanser. Vi slapp inn tre mål på dødball, og det er for svakt av oss. Vi burde ha forsvart oss bedre, sa United-spiller Marouane Fellaini etter kampen, ifølge BBC.

United var knapt nær ballen i åpningsminuttene, men gjestene scoret umiddelbart da sjansen bød seg.

Pasningen fra Juan Mata var vidunderlig, Anthony Martial var alene gjennom og satte ballen kaldt i mål.

En praktfull start på være-eller-ikke-være-kampen i Champions League for Manchester-laget.

Men tre minutter senere utlignet Wolfsburg. Rodriguez slo frisparket, United-forsvaret sov, og Naldo scoret på volley.

United var fortsatt videre til utslagsrundene i turneringen, ettersom det fortsatt var uavgjort i møtet mellom PSV Eindhoven og CSKA Moskva.

Etter halvtimen spilte Wolfsburg Kina-sjakk med Manchester Uniteds forsvar. Regissør: Julian Draxler. Den meget gode 22-åringen rundlurte United-forsvaret og leverte ballen til Vierinha, som hadde få problemer med å sette ballen i mål. Et mesterlig angrep, Wolfsburg hadde snudd kampen, og United var utslått av Champions League da lagene gikk til pause.

United jublet riktignok for utligning i første omgangs siste minutt. Men etter kort rådslaging mellom dommer og linjemann ble målet annullert for offside.

Louis van Gaals lag måtte enten score eller håpe på hjelp fra CSKA Moskva i Eindhoven.

Memphis Depay var nær kvarteret ut i den andre omgangen. Men keeper Diego Benaglio reddet Depays avslutning fra bakerste stolpe.

Tok over

Så tok Wolfsburg helt over. André Schürrle forsøkte seg fra langt hold da han så at United-keeper David de Gea var langt ute. Men keeperen fikk så vidt kastet frem hånden og slått ballen til hjørnespark. Samme Schürrle ble rett etter tredd gjennom av Draxler, også da fikk De Gea avverget.

United hang i tauene. De var i trøbbel og heldige som kun lå under med ett mål. For nå kjørte Wolfsburg kampen.

Samtidig i Eindhoven: CSKA Moskva fikk straffespark kvarteret før slutt. Sergei Ignasjevitsj scoret og plutselig var United videre i Champions League.

Men to minutter senere utlignet Luuk de Jong og PSV var videre igjen.

Det var et drama i flere akter i Champions League-gruppe B.

Ni minutter før slutt scoret Wolfsburgs Guilavogui selvmål og United var videre igjen.

Syv minutter før slutt sendte Naldo Wolfsburg i ny ledelse og United var igjen slått ut av verdens største klubbturnering.

Da Davy Pröpper fem minutter før slutt scoret 2-1-målet for PSV Eindhoven mot CSKA Moskva var det kjørt for United. For da måtte Louis van Gaals menn score to ganger.