2 Kenneth Udjus

YDMYKELSEN: Bendik Bye jubler for scoring, mens Brann-keeper Kenneth Udjus fortviler. Bildet er beskrivende for en helsvart kveld for Brann. Foto: DIGITALSPORT

En fryktelig, helt forferdelig kamp. Tabben på 0-2 kommer til å gå på Sportsrevyen i Madagaskar. 0-3 er heller ikke pen. Flere gode redninger senere.

2 Bismar Acosta

Åpner med en fæl feil, som holdt på å gi Levanger ledelsen. Siden spilte han seg opp, og overlot tabbene til andre. Til han slapp Stokke foran 0-4.

4 Azar Karadas

En av få som forsøkte å spre positivitet. Slet med digre Stokke i luften, men dirigerte troppene greit og gikk i striden.

4 Fredrik Knudsen

Dette var slett ikke hans feil. Knalltøff både i luften og langs bakken. Vant mange dueller, men virket rådvill når han avanserte med ballen.

2 Amin Nouri

Stygg 1. omgang, hvor han la grunnlaget for Lopez' magi på 0-1-scoringen. Slo ballen enkelt bort ved flere anledninger.

2 Fredrik Haugen

Slo knapt en eneste pasning fremover på banen. Kjeftet og smalt på lagkameratene, men kan begynne med å se seg selv i speilet.

2 Vadim Demidov

Vadim Demidov (midten), Fredrik Haugen (t.h) og Bismar Acosta (t.v)

Har et veldig begrenset revir på banen, men var i det minste sjef på dette området. Vant en del dueller, men bidro altfor lite.

2 Kristoffer Barmen

Virket faktisk nokså sprek i starten, og forsøkte seg på et brassespark. Så ble det 35 minutter på etterskudd, før han fikk slippe.

2 Erdin Demir

Må dele skylden for 0-4 med Acosta. Nokså sprek i starten, så falt han av i likhet med resten av dem.

2 Marcus Pedersen

YDMYKET: Marcus Pedersen og Brann. Foto: DIGITALSPORT

Ingen sjanser, ingen positive aksjoner. Gikk rundt og var sur i hele perioden han fikk spille. Fullstendig avkledd av Levangers forsvar.

2 Kristoffer Larsen

Ikke i nærheten av noe som helst. Enkelt og greit. Traff ikke med fintene, løpene eller pasningene. Leit å se på.

Innbyttere:

Erik Huseklepp for Barmen fra 46. Bommet på en stor sjanse. Pen scoring. 5. Alejandro Castro for Pedersen fra 55. Ikke noe hederlig unntak. 2. Kasper Skaanes for Demidov fra 67.