GOD: Marcus Sahlman får en sterk firer. Foto: itromso.no
BIDRO TIL BRONSE: George Mourad. Her med daværende trener Per-Mathias Høgmo. Foto: itromso.no
KLART FØRSTEVALG: Benny Lekström er TILs keeper per i dag. Foto: itromso.no
SOLID: Benjamin Kibebe blir bejublet etter en TIL-scoring. Foto: itromso.no
STRÅLENDE TEKNISK: Men Bovar Karim lyktes aldri i TIL. Foto: itromso.no
FÅ KAMPER: Arash Talebinejad måtte reise hjem. Foto: itromso.no

I går ble Marcus Hansson klar for TIL. Han blir den 12. svensken som spiller for klubbens A-lag. iTromsø har sett på de andre TIL-svenskene og vurdert dem fra karakter 1-6. Antall kamper og øvrig statistikk har vi hentet fra www.til.no.

Enig/uenig i vår vurdering? Si din mening i kommentarfeltet!

Fredrik Björck: 6

2010-2012. Midtstopper med 88 kamper i eliteserien for klubben. Bronse og sølv med TIL. En bauta i midtforsvaret.

Marcus Sahlman: 4

2009-2013. Keeperen fikk 89 eliteseriekamper for TIL. Viktig spiller i TILs sterke periode, men dessverre mye skadet i siste del av TIL-karrieren. Sterk firer.

Benny Lekström: 4

2012— 24 eliteseriekamper. Er per i dag TILs klare nummer 1 og var en viktig spiller i opprykkssesongen.

Andreas Ottosson: 4

1999. Fikk 22 kamper for TIL. Scoret 12 mål og fikk seks målgivende. Totalt scoret TIL 70 mål denne sesongen og ble nummer seks.

George Mourad: 4

2010. Spissen scoret åtte mål på 25 seriekamper (20 fra start) og bidro til at TIL tok bronse.

Benjamin Kibebe:3

2005-2006 i TIL. 45 eliteseriekamper for klubben. Scoret fire mål. Var en solid spiller å ha i forsvaret og scoret et viktig mål mot Start i 2006. Sterk treer.

Patric Karlsson: 3

1997. Spissen scoret fem ganger og hadde en målgivende på 12 kamper i vårsesongen.

Robin Malmkvist: 2

2011. En bra keeper som aldri fikk vist seg skikkelig frem for TIL. Fire kamper fra start, seks totalt, i eliteserien.

Henrik Hannu: 1

1998-1999. Skader ødela mye for backen fra Kiruna. Fikk bare ett innhopp – i 1999-sesongen.

Arash Talebinejad: 1

2006. Angrepsspilleren fikk 10 kamper og bidro med ett mål og to målgivende. Måtte reise hjem av private årsaker og kom aldri tilbake.

Bovar Karim: 1

2007-2008. Kompisen til Zlatan. Startet kun en seriekamp – men kom inn i ytterligere seks. Scoret ett seriemål. Strålende teknisk, men det fungere aldri for ”Boja” i TIL.

Vurdert av Øyvind Sivertsen, Tobias Stein Eilertsen, Rune Robertsen og Lars Eidissen.