Carver har ledet laget siden Alan Pardew forlot kråkene for å ta over Crystal Palace. Det har resultert i to serietap og exit i FA-cupen.

Men lørdag fikk Carver, som nå skal lede laget ut sesongen, en opptur da nedrykkstruede Hull var motstander.

Rémy Cabella sendte Newcastle i føringen fem minutter før pause. Han snappet en svak pasning, avanserte noen meter, og smalt ballen i mål fra vel 20 meters hold.

John Carver kunne feire sin første seier som Newcastle-manager. Foto: NTB scanpix

Sammy Ameobi ville ikke være noe dårligere. Fem minutter etter pause fyrte han av fra enda lengre hold, og Hull-keeper Allan McGregor klarte ikke å avverge det lave skuddet.Yoan Gouffran fastsatte sluttresultatet til 0-3 etter 78 minutter. Kantspilleren tråklet seg fordi flere forsvarsspillere og satte ballen i mål via en motstander.

Newcastle ligger midt på tabellen. For Hull betyr tapet at de ennå befinner seg på nedrykksplass. (©NTB)