Manchester United måtte klare seg uten sin kaptein Wayne Rooney da Stoke kom på besøk til Old Trafford tirsdag.

Mange stusset over at manager Louis van Gaal ikke hadde funnet plass til kapteinen i lagoppstillingen mot Stoke. Men forklaringen kom før kampen: Rooney er ute med kneskade.

I dag skal spissen gjennomgå en scanning av kneet, skriver The Guardian. Der får man trolig svaret på hva som feiler spissen som har vært strålende for både klubb og landslag i det siste.

Van Gaal: — Tror ikke det er alvorlig

— Han sliter med kneet, men vi får vente og se før vi sier noe. Man vet aldri hva det kan være. Spør du meg tror jeg ikke det er så alvorlig, men jeg er ingen lege, sa Van Gaal tirsdag.

Rooney satt på tribunen da lagkameratene holdt unna for Stoke og vant 2-1. Der satt også Angel Di Maria. Den argentinske midtbanespilleren gikk av banen mot Hull med noe som så ut som en hamstringskade.

— Di Maria er ikke så alvorlig, men det er vanskelig å si når han kommer tilbake. Mot Southampton, kanskje, sier manageren. Det betyr at han er klar mandag.

Daley Blind kan også være tilbake om ikke så lenge. Han skadet seg i en landskamp mellom Nederland og Latvia, men er på bedringens vei.

— Neste uke, kanskje. Jeg vet ikke. Kanskje rekker han kampene i julen. I slutten av desember kan det hende han er tilbake, sier Van Gaal.