Wolfsburg 2-1 Stabæk (3-1 sammenlagt)

Mye var gjort etter at tyskerne vant 1-0 i den første kampen som ble spilt på Nadderud i forrige uke.

Med 3-1 sammenlagt var det ingen tvil. Stabæks mesterligaeventyr er over for denne gang, mens Wolfsburg er videre til åttedelsfinale. Der venter de østerrikske mesterne Neulengbach.

Wolfsburg er regjerende mesterligavinnere etter 4-3-seieren over svenske Tyresö 22. mai i år, slik sett kan en si at Stabæk kom fra oppgjøret med æren i behold. Den norske klubben har også slitt stort med skader den siste tiden, og flere av lagets beste spillere har ikke kunne deltatt i mesterligakampene.

12 minutter tok det før den norske 19-åringen scoret i returoppgjøret i Tyskland. Melissa Wiik reduserte til 1-1 etter 11 minutters spill i 2. omgang, men med seks minutter før full scoret Hansen sitt annet for dagen foran 1234 tilskuere.

Caroline Graham Hansen byttet fra Stabæk til Wolfsburg i sommer, og den norske landslagsspilleren har vist at hun har taklet overgangen til tysk fotball på utmerket vis. (©NTB)