Molde (Rbnett): Allerede lørdag kan Molde sikre eliteseriegullet, om Odd avgir poeng i Ålesund og Molde slår Viking borte. MFK-trener Tor Ole Skullerud forsøker imidlertid å fokusere på egnet lags oppgaver til kampen.

– Jeg tenker minst mulig på Aalesund-Odd. Vi prøver heller å rigge oss til ordentlig selv, sånn at vi kan prestere og slå Viking. Det er det vi får gjort noe med, sier han til Rbnett.

Ubekymret

At Molde ikke har slått Viking i Stavanger siden 2005 bekymrer han ikke.

– Vi skal gjøre det vi kan: Være oss selv, angripe Viking og forsvare oss godt. Så det er ikke noe hokuspokus, forklarer Skullerud.

– Hva som har skjedd tidligere bryr jeg meg ikke om. Vi har slått Viking to ganger i år allerede.

– Tar tida det trenger

Om Molde-spillerne gjør jobben selv kan seriegullet være sikret senest når sluttsignalet går hjemme mot Haugesund neste helg. Det har ikke Molde-treneren noe imot.

– Jeg har et håp om å avgjøre så fort som mulig. Kan vi ha gullet til helga eller neste helg blir jeg glad, men det tar den tida det trenger, sier han.

Foruten noe smårusk blant noen av spillerne stiller han trolig med sin tilnærmet beste ellever i Viking-kampen.

– Det står forholdsvis bra til. Noen sliter litt, men vi reiser med 18 gode fotballspillere til Stavanger og kommer til å sende utpå en veldig sterk ellever.