MOLDE (Rbnett): Molde Fotballklubb vil gjenskape folkefesten i teltet på Youngstorget i cupfinalehelga, med lokale artister. Etter det Romsdals Budstikke forstår skal Di derre nok en gang være det største trekkplasteret.

– Vi er i dialog med ulike artister, men ingenting er avklart eller signert foreløpig. Men det var en kjempesuksess i fjor, og vi håper folk skal få oppleve dette en gang til. Vi er i dialog og vet at Di derre er ledig den aktuelle helga, sier markedsdirektør Oddvar Talset i Molde Fotball.

Han bekrefter at klubben også i år har reservert området på Youngstorget. Der blir det reist et stort telt, som i fjor rommet 2300–2400 mennesker.

– Vi vil lage «Lille Molde» og skape et eget Molde-miljø i byen i samarbeid med næringslivet i Molde. Det blir et eget familiearrangement på dagtid lørdag. I teltet blir det konserter og underholdning fredag kveld og lørdag kveld. Vi samarbeider med Momentium som i fjor og vil komme tilbake med informasjon om artistene når alt er klart, sier Oddvar Talset.

I fjor gikk D’Sound og Red Hot på scena før Di derre lørdag kveld.