Forrige uke ble det kjent at Bob Bradley ikke forlenger kontrakten som trener for Stabæk. Nå er amerikaneren klar for en ny klubb.

Torsdag presenteres han, som ventet, som den franske Ligue 2-klubben Le Havres nye manager.

Det bekrefter klubben tirsdag.

Bradley vil få med seg Oswald Tanchot og Pierre Barrieu som assistenttrenere.

— Da vi begynte jakten på en ny trener tenkte vi langsiktig. Bobs fremragende prestasjoner på tre kontinenter, samt dedikasjonen han har vist overfor spillere, ansatte og for miljøet der han har vært trener, gjør at han har kvalitetene denne klubben trenger. Han er en leder i verdensklasse, og vi er henrykte over å ønske Bob velkommen til klubben, sier klubbpresident Vincent Volpe i en uttalelse.

Bradley: — Ambisiøst prosjekt

Det var svært overraskende da Bradley valgte å ta over Stabæk foran 2014-sesongen. Da hadde han tidligere vært landslagssjef for USA og Egypt. I Stabæk har han levert langt over forventningene. Klubben, som av mange ble tippet til å kjempe i nedrykksstriden, tok bronse i årets eliteserie.

Bradley leder sin første Le Havre-trening onsdag og vil offisielt presenteres torsdag. Hans første kamp som Le Havre-manager blir mandag mot Brest.

Le Havre ligger på fjerdeplass i Ligue 2 og satser tungt for å rykke opp til det øverste nivået i Frankrike.

— Å bli manager i Le Havre, den eldste klubben i Frankrike, blir en ny utfordring i karrièren min. Dette er et ambisiøst prosjekt, og ledelsens ambisjoner passer godt med mine personlige mål for karrièren. Jeg er trygg på at vi sammen kan bygge opp klubben til å bli en sterk klubb i Ligue 1, sier Bradley.