Eliteserien siste serierunde denne sesongen blir også Bob Bradleys siste kamp som Stabæk-trener. Det bekrefter Stabæks sportssjef Inge André Olsen overfor Aftenposten.

Han ønsker imidlertid ikke å kommenterem om Bradley er klar for en ny klubb.

— Det må Bob svare på selv. For vår del har vi fra første dag visst at han på ville dra videre på et tidspunkt, men vi har ikke visst når. Vi har ikke fryktet det, men trodd at det kunne skje også tidligere. Vi er veldig lykkelige over at vi fikk beholde ham ut sesongen. Når Bob nå har tatt et valg om å gå videre, ønsker vi ham all lykke og hell. Vi tror han kan lykkes på toppnivå ute i Europa, sier Olsen til Aftenposten.

- Hvordan ligger dere an i jakten på en erstatter?

— Vi har jobbet med det en stund og har fullt trykk på dette. Vi jobber med ulike kandidater og håper at vi så raskt som mulig har landet en god kandidat, sier Olsen.

Bradley: - Må vente på pressemelding

Under Bradleys ledelse har Stabæk i to sesonger på rad levert over all forventning. Det har de siste ukene og månedene vært en rykteflom av de sjeldne rundt suksesstreneren. Molde, Aston Villa og nå sist Le Havre har alle vært koblet til 57-åringen. Den danske avisen BT har tidligere meldt at Bradley skal ha kommet til enighet med den franske klubben.

Aftenposten har vært i kontakt med Bradley. Han ønsker foreløpig ikke å avsløre hva som blir neste steg.

— Jeg kan ikke kommentere dette før klubben har sendt ut en pressemelding senere, sier Bradley.