TA’ QALI/OSLO (aftenposten.no): Joshua King svarte på kritikken med to scoringer og strålende spill mot Malta. Med det får han nesten — men bare nesten - toppkarakter på Aftenpostens spillerbørs.

Malta var riktignok veldig svake, men Joshua King kunne ikke gjennomført en særlig mye bedre fotballkamp. Spissen var et konstant uromoment, og var sterkt involvert i alle Norges mål.

To av dem satte han selv i kassa, mens da Mats Møller Dæhli - som også hadde en god kamp - sendte Norge i ledelsen etter 21 minutter, var King arkitekten og signerte seg for en målgivende pasning.

Her er vår spillerbørs:

Norge (4-4-2):

5 Ørjan Håskjold Nyland: Var så vidt borti ballen, men keeperen hadde få problemer de få gangene han ble satt på prøve.

7 Omar Elabdellaoui: Meget offensiv og god. Kunne fort ha scoret da han dro seg fri og skjøt etter «20» overstegsfinter.

6 Håvard Nordtveit: Dirigerte den norske forsvarslinjen bra. Hadde full kontroll på Maltas offensive spillere.

5 Vegard Forren: Rufsete i pasningsspillet i 1. omgang. Et par fæle feilpasninger. Duellsterk som alltid.

6 Martin Linnes: Full kontroll defensivt, og et friskt pust offensivt – særlig i første omgang.

6 Per Ciljan Skjelbred: Fin målgivende på 0-3. Jobbet og slet. Byttet ut for å være klar mot Bulgaria.

6 Alexander Tettey: Ikke venn med ballen. Men utfører grovarbeiderjobben bra.

5 Stefan Johansen: Ikke hans beste landskamp. Fine dødballer.

7 Mats Møller Dæhli: Elegant og teknisk som få andre. Bruker litt for lang tid med ballen

6 Tarik Elyounoussi: Løp mye, men kjemien med spissmakkeren stemte ikke alltid. Fikk mål annullert.

9 Joshua King: Praktkamp. Mot en dårlig motstander. Løp, jobbet, spilte og scoret. Brennhet og er svarene Høgmo trenger på topp. Norges beste.