ARNA IDRETTSPARK: Publikum var fortsatt på vei fra parkeringsplassen da Emilie Nautnes avgjorde kampen mot Klepp for Arna-Bjørnar lørdag.

Det 17 år gamle stortalentet satte ballen i mål etter et nydelig angrep, og dermed sto det 1–0 før to minutter var spilt.

Den fæle åpningen tok på ingen måte luven av Klepp, som stadig skapte småfarligheter foran Arna-Bjørnars mål.

Hjemmekeeper Alyssa Giannetti tok seg av alt, det samme gjorde Klepp-målvakt Eliza Campbell i den andre enden. Spesielt på et forsøk fra Ine Wedaa viste Campbell klasse.

Flere mål ble det derfor ikke, verken før eller etter pause. Den aller største muligheten i andre omgang fikk Klepp-kaptein Gry Tofte Ims på straffespark i det 65. minutt.

Giannetti kastet seg til riktig side og stanset ballen med en glimrende enhåndsredning. Også på overtid var Giannetti på plass med en spektakulær redning, og da Klepp-keeper Campbell raget øverst i feltet på en corner, reddet en Arna-Bjørnar-spiller på streken.

Seieren sender Arna-Bjørnar forbi Klepp på tabellen. Begge befinner seg i midtsjiktet i årets toppserie.