I 2012 står Norges stjernespiss Moa uten scoring på landslaget, men Drillo går ikke med på at Hannover-spissen blir for alene på topp når han spiller med flagget på brystet. Senest da VM-kvaliken starten mot Island fredag slet både Moa og Norge etter at Island tok ledelsen.

Det er feil at Moa ikke kommer til sin rett. Han kommer til store målsjanser, men forskjellen er at han ikke har scoret på de store målsjansene han har hatt. Vi trenger Moa der fremme , sier Drillo.

- Skal spille 4-5-1

Landslagssjefen bekrefter at det blir 4-5-1 også hjemme mot Slovenia tirsdag kveld – etter alt å dømme med Moa på topp som enslig spiss. Moa selv antyder at han gjerne hadde sett at landslaget spilte 4-4-2. — Jeg liker å ha folk rundt meg. 4-4-2 er jeg godt vant til, og det ligger mer i blodet mitt. Jeg er ikke den mest duellsterke spilleren. Jeg skulle gjerne hatt kroppen til John Carew, men det har jeg ikke , sier Mohammed "Moa" Abdellaoue.

- Han er ikke alene

Drillo avviser at det er nødvendig å gi Moa en ren spissmakker.

Han har en spissmakker. To sekunder etter at vi har vunnet ballen, går Daniel (Braaten) inn sentralt. Det gjorde han mot Island. Tarik (Elyounoussi) gjør også det , sier Drillo.

Moa selv mener alt kommer an på hvordan en kamp utvikler seg. Har Norge overtaket, så er det også lettere for ham på topp.

— Det spørs helt på kampbildet. Det har ikke vært spørsmål rundt dette når det har gått bra, sier Moa.

Video: Joshua King om selvtilliten