Milan har vært ivrige på overgangsmarkedet i sommer, men det ga ingen umiddelbar suksess. Søndag startet de sesongen med 0-2-tap for Fiorentina.

Marcos Alonso og Josip Ilicic scoret i hver sin omgang for Fiorentina. Da hadde allerede debutant Rodrigo Ely blitt utvist for gjestene etter to gule.

Han var én av fem debutanter som startet for den falmende storheten, men verken Carlos Bacca eller Luiz Adriano klarte å gi Milano-klubben noe å juble for.

Dermed fikk Sinisa Mihajlovic den verst tenkelige starten som trener for klubben.

Milans byrival Inter var også på vei mot en skuffende seriestart, men på overtid ble de reddet av innbytter og debutant Stevan Jovetic.

Spissen er på lån fra Manchester City, og fikk en drømmestart etter to tunge år i den engelske klubben.

Sampdoria tok tabelltoppen direkte da de knuste Serie A-debutant Carpi 5-2. Hjemmelaget scoret fem ganger i løpet av kampens første 37 minutter.

Målscorerne var Éder (2), Luis Muriel (2) og Fernando.

To trøstemål pyntet litt på det som ble en fæl serieåpning for lille Carpi. (©NTB)