I dag dro RBK på en ukes treningsleir til Barcelona, og dit hadde RBK-trener Erik Hamrén med seg den kroatiske spissen Dario Zahora. 26-åringen er Dinamo Zagreb-eiendom, men er for tiden på utlån til den slovenske middelhavsfareren Interblock.

– Han er en spisstype som kan true både rom motta ballen med mann i ryggen. I tillegg er han rolig foran mål. Vi har sett ham flere ganger, men er litt usikre på kvaliteten på den slovenske ligaen. Derfor ønsker vi å ha ham på en ukes prøvespill før vi bestemmer oss for om vi vil hente ham , sier Erik Hoftun til adressa.no

– Når tar dere avgjørelsen?

– Zahora er midt i sesong, og har kamp igjen allerede til helga. Derfor blir han til oss til torsdag, så tar vi en avgjørelse i løpet av de første dagene etter det , sier han.

– Ekstra selektive

Under RBK-årsmøtet i forrige uke gjentok Hoftun RBKs prioriteringsliste hva gjelder å hente nye spillere. Spillere fra Norge og Norden prioriteres, og skal man hente en spiss fra kontinentet må denne kunne gå rett inn å forsterke laget.

– Det er også en av årsakene til at vi nå er ekstra selektive , sier Hoftun.

Fortsatt Prica-interesse

Zahoras tur til Barcelona har imidlertid ikke svekket interessen rundt Rade Prica. Etter det Adresseavisen erfarer er Prica fremdeles et spennende navn på Brakka. Men Sunderland-reservens lønn er noe som skaper hodebry.

Svensken har et tosifret millionbeløp i året i England, et nivå RBK skal slite kraftig for å kunne matche.

– Vi jobber med flere alternativer hele veien , er imidlertid alt Hoftun vil si om den generelle spissjakten.