Alexander Rybak of Norway performs during a rehearsal for the Eurovision Song Contest in Moscow May 5, 2009. REUTERS/Sergei Karpukhin (RUSSIA ENTERTAINMENT) Foto: SERGEI KARPUKHIN

ALLE MÅL I ALLE LIGAER: Prøv Norges råeste livescore til mobilen!

Da man trodde Øvrebø/Drogba-sagaen var i ferd med å roe seg kommer meldingen om et spill så sært at man må være indignert Chelsea-supporter å kunne komme på ideen. På nettsiden littlehooliganz kan man være ”Didier DrogBaby”, og i løpet av 30 sekunder forsøke å klappe til Tom Henning Øvrebø så mange ganger som mulig. En Øvrebø-lignende figur dukker opp rundt om kring på banen, og man styrer hånden til Drogba.

Det hele er laget med glimt i øyet, og er ment som et stikk mot Drogba – ikke Øvrebø. Drogba har fått massiv kritikk fra fans, journalister og Chelsea-ledelsen etter han gikk amok etter kampslutt

Øvrebø feller Rybak?

Men Øvrebø får sitt han også

Dommeren hadde ikke sin beste dag på jobb i Champions League-semifinalen mellom Chelsea og Barcelona onsdag, og fikk munnkurv av UEFA etter spillerbråk og trusler. Nå vil den engelske fansen vil straffe ham ved å sørge for at Norge ikke vinner Eurovision Song Contest. Det høres akkurat så rart ut som man kan vente fra Daily Star-hold, men den britiske tabloiden melder at Chelsea-fansen nå har klekket ut en plan for å straffe dommeren.

For selv om Øvrebø nå er trygt hjemme i Norge, kan hans opptreden på Stamford Brigde få konsekvenser – for en annen nordmann. Alexander Rybak er det norske håpet, og den store favoritten, foran Eurovision Song Contest i Moskva, men får den engelske fansen viljen sin kan han se langt etter seier.

— De frarøvet Chelsea muligheten til å spille Champions League-finale, nå vil vi frarøve dem Eurovision-trofeet, sier en Chelsea-fan til Daily Star .

De oppfordrer alle land til gi Norge null poeng...