ULLEVAAL (adressa.no): Rosenborg stanget mot Vålerenga-buret i én omgang uten å få hull på byllen i går. Etter pause lyktes de endelig, da Pål André Helland fikk en drømmepasning fra Ole Selnæs.

— Den er det bare å ramme opp, var Hellands kommentar om pasningen til adressa.no i går.

Slik beskriver Selnæs det som skjedde:

Ole Selnæs slo en strøken pasning som åpnet Vålerenga-forsvaret i forkant av Pål André Hellands (til venstre) første scoring. Foto: NTB Scanpix

— Jeg husker ikke helt hvordan jeg fikk ballen, men jeg endte opp med den midt på banen. Jeg så at Vålerenga var i ubalanse, at backen var litt høyt oppe. Deretter så jeg at Pål startet mellom backen og midtstopperen. Jeg hørte at han ropte som en gal i tillegg. Da var det bare å slå ballen gjennom.

Ventet i det lengste

Som de øvrige RBK-erne var Selnæs en lykkelig mann da han møtte pressen etter kampen i går kveld.

— Det er sinnssykt deilig. Det er stor forskjell på seier og tap i denne kampen, sier han til adressa.no.

Selnæs ventet i det lengste med å slå fra seg ballen til Helland før 1-0-scoringen.

— Hvis jeg hadde slått den tidligere, så hadde han ikke kommet alene med keeperen. Derfor måtte jeg vente helt til han var på offsidegrensa.

Lykkelig Dorsin

Midtbanemannen, som skal møte opp på U21-landslagssamling i morgen, syntes det var spesielt artig å vinne når så mange trøndere hadde tatt turen til hovedstaden. Av de drøyt 20 000 på tribunene var en solid andel kledd i svart og hvitt.

— Det er alltid godt med seier, og det er ekstra artig når det kommer så mange RBK-supportere hit og heier på oss. Det er utrolig godt å gi noe tilbake til dem, sier Selnæs.

En glad mann var også Mikael Dorsin etter seieren.

— Det er fantastisk. Det beste er at vi følte at vi spilte veldig godt. Det var ett lag på banen helt frem til de fikk 2-1-scoringen. Da ble vi litt shaky. Frem til da var det fantastisk, sier 33-åringen til adressa.no.