Torsdag tar «Gutan» i mot det Besiktas til den første av to kamper som skal avgjøre hvilke av de to lagene som får plass i årets Europa League.

Det tyrkiske storlaget er ledet av den tidligere kroatiske landslagsspilleren og -treneren Slaven Bilic og har 19 landslagsspillere i troppen.

Nå forventer TIL-direktør Vegard Berg-Johansen fullt hus til fotballfesten på Alfheim.

— Det ligger an til å bli fullsatt stadion. Vi har allerede passert over 2,000 solgte billetter. Det er svært gledelig. Ikke minst bygger dette om til en fantastisk ramme rundt kampen, sier TIL-direktør Vegard Berg-Johansen.

iTromsø har tidligere avslørt at TIL tjener over én million kroner på salg av

. De er også sikret 150.000 euro (1,2 millioner norske kroner) i premiepenger fra UEFA, dersom man blir utslått i play-off-runden. Ved avansement er premiepengene på hele 1,3 millioner euro (10,4 millioner kroner).

– Det blir en meget innbrigende play-off-runde mot Besiktas?

– Det er klart at dette er positivt for oss som klubb. Det er samtidig noen utgifter med de to kampene som vi må ta med i beregningen, sier TIL-direktøren.

– Det er også en svært god markedsføring av Nord-Norge med TV-bilder ut til tv-seere i hele fotball-Europa, avslutter Berg-Johansen.