Jakttida varer til midnatt, da stenges overgangsvinduet i norsk fotball. Men MFK-trener Tor Ole Skullerud vil ikke bekrefte at klubben bruker de siste timene på å hente en erstatter for erstatteren.

  • Nei, det har jeg ikke noe svar på. Men jeg utelukker det heller ikke, sier Skullerud til Rbnett.

Ute lenge

Mushaga Bakenga ble hentet inn på lån fra Cub Brugge/Eintracht Braunschweig for bare noen uker siden, men fikk ikke sin MFK-debut før i mandagens treningskamp mot Aalesund på Color Line Stadion. Sju minutter ut i kampen hadde 22-åringen allerede vært nede for telling to ganger, og minuttet etter hinket han av banen hjulpet av lege og fysioterapeut. Sjukehussjekken avslørte at akillessenen i venstrebeinet var røket, og dermed er trønderen i praksis ute av spill gjennom hele leieperioden – som skulle vare ut den første uka i august.

  • Det kan fort bli slik, ja. Han skal opereres snarest mulig, og trolig i dag. Jeg vil overlate til vårt medisinske støtteapparat å uttale seg om skade— og opptreningsperioden. Men han skal tross alt tilbake til fotballspill på høyt nivå, og da må det ta tid, sier Skullerud.

MFK-treneren tar også et oppgjør med dem som har uttrykket «glede» over skaden. - Skaden er fryktelig trist for «Mush» og for oss, og jeg synes det er enda tristere at folk fryder seg over dette. Slik har dessverre fotballen og samfunnet blitt, det er sørgelig. «Mush» kom til oss for å få fart på karrieren sin igjen og for å hjelpe MFK videre. Det er en dårlig dag for ham og for oss alle.

Han vil altså ikke svare på om spissjakta fortsetter inn mot midnatt, men understreker at han er svært fornøyd med de spillerne han allerede har i troppen.

– Ola Kamara, Tommy Høiland og Sander Svendsen har spilt mye denne våren og har prestert godt. Og i tillegg har vi spillere som Pape Paté Diouf, Mohamed Elyounoussi og Agnaldo som aktuelle for spissplass, selv om de har hatt andre roller så langt.