DNB ARENA: Stavanger Oilers vant enkelt 3-0 over Storhamar i DNB Arena lørdag kveld. Dermed fikk de revansjen sin etter forrige rundes tap hjemme mot Stjernen.

To kjappe mål i første periode

To tidlige undertall kunne sørget for en skjev start for Oilers i DNB Arena lørdag kveld, men disiplinert undertallsspill sørget for at Storhamar ikke fikk uttelling. I stedet var det Oilers som skulle stå for første periodes scoringer.

Tommy Kristiansen kunne juble for en forløsende scoring mot Storhamar lørdag kveld. Foto: Pål Christensen

Først sendte Andy Sertich hjemmelaget opp i ledelsen med et skudd fra skrått hold. Christian Dahl-Andersen sto godt plassert foran mål og forstyrret Storhamar-spillerne nok til at ingen klarte å hindre pucken fra å suse i nettet.Like etterpå fulgte Oilers samme oppskrift. Denne gangen var det Nick Bruneteau som skjøt fra blålinja. Nok en gang var Dahl-Andersen på rett plass til rett tid — og denne gangen styrte han selv pucken inn med kølla til 2-0.

Punkterte i tredje periode

Midtperioden ble preget av mange utvisninger — tre til Oilers og to til Storhamar. Begge lagene var svake i powerplay, og dermed ble det ingen scoringer i andre periode.

Oilers fikk en ny mulighet i tredje periode - og endelig fikk de hull på byllen i overtallsspillet. Et par kjappe pasninger - og så var Tommy Kristiansen plutselig helt fri foran mål. Han var iskald, og banket pucken i nettet. 3-0 til Oilers.

Dermed var kampen i realiteten avgjort - og Oilers kunne kontrollere inn en grei og komfortabel seier over fjorårets finalemotstandere.

Nå venter en etterlengtet pause før kamp mot Kongsvinger tirsdag om en uke.

Stavanger leder Get-ligaen med seks poeng ned til Frisk Asker, som slo Sparta 3-2 etter straffer lørdag.