STAVANGER OILERS — STORHAMAR 3-0 (2-0, 0-0, 1-0)

DNB ARENA: - Jeg var utrolig tent før kampen. Jeg hater å tape for Stjernen. Og jeg elsker å spille toppkamper mot lag som Storhamar, sier Tommy Kristiansen til Aftenbladet.

Torsdag tapte Oilers 1-2 for Stjernen. Kvelden ble mørkest for Tommy Kristiansen, som etter en tvilsom situasjon ble sendt i garderoben med matchstraff.

Heldigvis slapp han å sone karantene - og fikk muligheten til å revansjere seg allerede lørdag, mot Storhamar. Den muligheten tok han vare på.

Punkterte kampen

På stillingen 2-0 var Storhamar fortsatt med i kampen. De hadde fortsatt tid nok til å både redusere og utligne. Men så — åtte minutter ut i tredje periode, dukket Tommy Kristiansen opp og punkterte det hele.

Et par kjappe pasninger mellom Kissel og Soares satte sarpingen nydelig opp foran mål. Kristiansen var iskald, og banket pucken i nettet.

— Det var sykt deilig å se den pucken skli inn. Jeg har hatt utrolig mye stang-ut i det siste. Det betyr mye for meg personlig at det løsner litt. Det var på tide, sier en lettet Kristiansen.

Viktig powerplay-mål

Scoringen var også viktig fordi Oilers endelig klarte å score i overtall igjen. Statistikken sier nå tre mål på de siste 28 forsøkene. Ikke godt nok, innrømmer Kristiansen.

— Det er rett og slett dritdårlig. Jeg håper denne scoringen kan være forløsende. Vi er nødt til å score i overtall om vi skal vinne kamper i moderne hockey. Sånn er det bare, sier han.

Oilers-trener Petter Thoresen kunne ellers si seg fornøyd med både tre flotte mål, null baklengs og tre poeng før det nå venter en ukes kamppause før Kongsvinger borte tirsdag om en uke.

— Denne pausen er etterlengtet. Vi har hatt et utrolig tett kampprogram lenge nå. Jeg synes nesten synd på Storhamar som skal spille CHL nå.Vi skal ha noen tøffe skøyteøkter først, men så skal vi ta oss tid til å tenke på litt andre ting enn hockey. Det er viktig nå,sier Oilers-treneren.