Skeid-Tromsdalen 0-6 (0-1)

Det ble til slutt 6-0 til gjestene Tromsdalen på Nordre Åsen. Det var aldri noen tvil om at TUIL var det sterkeste laget i Oslo.

— Vi ble pissa på. Det var ikke hyggelig. Målene renner dessverre inn, oppsummerte Skeid-trener Stig Mathisen etter kampslutt.

— Overkjøring

For Skeid stilte med et reservepreget lag mot TUIL – som har kjempe om opprykk fram til forrige runde. Det fikk de svi for.

— Det ble overkjøring i perioder. Jeg er veldig fornøyd med seks mål og tre poeng. Det ble en fin seier etter hvert, sier Gaute Helstrup.

Til pause var det ”bare” 1-0 etter scoring av Mo Ahamed, men TUIL kunne – og burde – ha ledet med fire-fem mål. Da Lars Henrik Andreassen satte inn 2-0 tidlig i 2. omgang var all spenning i kampen drept.

Lysvoll i hundre

Vegard Lysvoll hadde hatt fem store sjanse til å score før han endelig satt inn TUIL-mål nummer 100 etter 68 minutter. Det sikret ham også toppscorertittelen i divisjonen.

— Det var en lettelse. Jeg tror jeg aldri har bommet så mye i en kamp. Da var det godt å se den gå inn, sier Lysvoll til iTromsø.

— 100 mål er j... mye. Han har vært god i mange år, og alle i TUIL unner ham det, sier Mo Ahamed til iTromsø.

Ingen feststemning

Selv om opprykket glapp for to uker siden er ikke årets sesong noen fiasko for Tromsdalen, mener Helstrup.

— Det er en OK sesong, og ender på 57 poeng. Det er surt at vi ikke får opprykk,; det ville vi gjerne ha. All ære til KFUM som fortjente det, sier Helstrup diplomatisk.

— Vi hadde et stort mål om å rykke opp, så det var ingen stor feststemning. Men det var fint å avslutte med stil, sier Ahamed til iTromsø.