Tredje runde i FA-cupen sørger ofte for utrolige fotballhistorier. Og søndag skulle Championship-laget Sheffield Wednesday komme svært nær å tukte selveste Manchester City på Etihad Stadium. Til slutt skulle imidlertid City snu til en 2-1-seier.

– En av de mest gledelige tingene den siste måneden er at vi har vunnet kamper, selv uten spisser, sa Pellegrini ifølge BBC etter kampen.

Tatt på sengen

Den regjerende Premier League-mesteren ble tatt på sengen da Atdhe Nuhiu sendte gjestene i ledelsen i første omgang.

Målet var mot spillets gang, og Manchester Citys dominans i banespillet skulle øke utover i kampen.

Veteranen Frank Lampard var farlig frempå ved et par anledninger for City, som måtte klare seg uten Edin Dzeko og Sergio Aguero, som sliter med skader.

Det var i stedet James Milner som skulle utligne for Manchester City. Målet kom fem minutter etter at Manuel Pellegrini hadde byttet inn Samir Nasri og David Silva, i et desperat forsøk på å bryte opp City-forsvaret.

Fra sidelinjen kunne Pellegrini konstatere at Nasri og Silva utgjorde forskjellen ved 1-1-målet. Nasri sentret til Silva, som spilte en gjennombruddspasning til Milner. Fra spiss vinkel satte Milner ballen mellom benene til Wednesday-keeper Chris Kirkland.

City presset og presset mot slutten av kampen, og på overtid kom vinnermålet. Milner scoret fra kort hold, og sørget dermed for at Sheffield Wednesdays prisverdige innsats ikke ga resultater.

– Det var veldig skuffende. Da vi tok ledelsen, kunne vi ligge bakpå og vente på kontringer. De satte Silva og Samir Nasri innpå og måtte jobbe hardt. Vi tvang et meget talentfullt lag til å gi alt, sa Wednesday-manager Stuart Gray.

Den norske 18-åringen Bersant Celina var med Citys A-lagstropp for første gang. Han var ubenyttet reserve mot Championship-laget.