Drammen – ØIF Arendal 25-26 (11-14)

DRAMMEN: Etter en kamp med varierende prestasjoner fra begge lag var det til slutt ØIF Arendal som kunne trakk det lengste strået i onsdagens kamp mot Drammen. Det kan vise seg å bli helt avgjørende for arendalittene når tabellen skal summeres opp etter siste serierunde. Med to kamper igjen leder ØIF fortsatt med to poeng ned til Bodø.

Ujevn førsteomgang

I en førsteomgang som var preget av flere feil fra begge lag i Drammen var det hjemmelaget som tok ledelsen i åpningsminuttene. Det jevnet seg fort ut, og etter hvert som omgangen ble eldre sluttet Drammen å score mål og ØIF tok mer over i kampen. ØIF Arendal kunne til slutt ta med seg en fortjent 14-11-ledelse til pause.

ØIF slet etter pause

Over i andreomgang så det ut som om ØIF hadde raknet helt i løpet av hvilen. Med med flere utvisninger, mange feil og skuddbom havnet bortelaget bakpå mot et godt hjemmelag. Etter at Magnus Jøndal scoret omgangens første mål fikk Drammen score fem på rad, ØIFs tremåls-ledelse var fort spist opp. ØIF kom seg etter hvert til hektene, og spilte seg inn igjen i kampen utover i den andre omgangen.

Dramatisk avslutning

Rett før det gjenstod ti minutter av kampen, klarte ØIF igjen å hente inn Drammens ledelse, og det skulle vise seg å bli en dramatisk avslutning på kampen. Kampen ble jevn helt til de siste sekundene, og med bare sekunder igjen satte ØIF sitt siste skudd for kvelden i tverrliggeren, og Drammen fikk en siste mulighet på stillingen 25-26 til ØIF. Hjemmelaget rakk imidlertid ikke å score, og Arendal kunne dra hjem med to nye poeng i bagasjen.