RUNAR SANDEFJORD — HASLUM 31-25 (14-11)

Det var sjeldent mange tilskuere i Runarhallen onsdag kveld, 2321 hadde møtt opp. Topplaget Haslum var på besøk, men ikke minst skulle TV 2-kjendis Thomas Numme (44) spille eliteseriehåndball for Runar Sandefjord!

Numme har tidligere vært toppspiller i Sandefjord HK, men det er en del år og kilo siden. Han ble utfordret til comeback av kollega Harald Rønneberg i TV 2 som en del av «Senkveld Surprise».

Thomas Numme er kjent fra Senkveld på TV 2 sammen med Harald Rønneberg. Foto: NTB scanpix

— Jeg gleder meg veldig. Så er jeg litt skremt også. Det er mye muskler utpå her, sa Senkveld-mannen til TV 2 før avkast.Og Numme startet faktisk kampen for Runar, som gikk friskt ut iog ledet både 1-0 og 2-0. Hjemmelaget var på et tidspunkt fire mål foran, og ved pause sto det 14-11 til Runar.

Bortsett fra det lille innhoppet i starten av kampen holdt Numme seg på benken resten av 1. omgang.

Serietoeren

Haslum var serietoer før kampen og jakter topplaget ØIF Arendal, som skulle møte Drammen senere onsdag kveld. Derfor var kun seier godt nok i Runarhallen.

Runar på sin side kjemper for å unngå nedrykk, og vertene var tydeligvis inspirert av å ha Numme i troppen. Fem minutter inn i 2. omgang sto det 17-12. Midtveis i 2. omgang var Haslum kun to mål bak, 22-20. Men Runar var hele tiden ett, to eller tre mål foran.

Nytt innhopp på slutten

Da Runar gikk opp i 31-25 ble Numme igjen kastet innpå. Da det oppsto tumulter mellom en del av spillerne holdt Numme seg klokelig i bakgrunnen.

På 31-25 lot Haslum Numme få avslutte siste angrep, men froskeskuddet fra venstrekanten var for slapt og gikk rett i fanget på keeper.

Det endte dermed 31-25 til Runar, og tilskuerne fikk det de kom for: Seier med Thomas Numme på laget.

• PS : ØIF Arendal vant 26-25 mot Drammen. Dermed topper Arendal tabellen med 32 poeng, to foran Bodø. Haslum er nummer tre, fire poeng bak Arendal.

Runar Sandefjord – Haslum 31-25 (14-11)

2321 tilskuere

Toppscorer Runar: Andreas Arman 7. Haslum: Erlend Mamelund 7. Utvisninger: Runar 2 x 2 min., Haslum 4 x 2 min.