Rikard Norling dro fra Bergen allerede i mai, og har ennå ikke fått noen ny jobb. Fremdeles mottar han sluttpakke fra Brann, og det er ytterst få spekulasjoner i svensk presse om hans mulige trenerfremtid. I kjølvannet av at Norling fikk sparken, ble også hans assistent — britiske Simon Hollyhead - fjernet fra sin stilling i klubben. Hollyhead hadde ansvaret for Branns fysiske trening, et felt Branns Norling-mannskap fikk rikelig med kritikk for.

Hollyhead har nå fått ny jobb. Briten er nemlig ansatt i danske Odense Boldklub, melder Tipsbladet.

Danskene fryder seg over ansettelsen av Hollyhead:

— Vi gleder oss over å få Simon med i vårt trenerteam. Han har en god erfaring som assistent og er dyktig til å kombinere den fysiske treningen med de spesifikke kravene som gjør at et fotballag kan prestere optimalt, uttaler Odenses sportsdirektør Jesper Hansen ifølge avisen.

Hollyhead skal ikke bare jobbe opp mot A-laget.

— Han får også en funksjon med å sikre en rød tråd i den fysiske treningen fra talentlagene opp mot A-laget. Vi gleder oss til samarbeidet, sier Hansen videre.

Hollyhead selv uttaler seg også på følgende måte:

— Jeg har jobbet sammen med inspirerende mennesker og dyktige trenere som Roland Nilsson og Rikard Norling i de seneste fem årene og ser frem til å gjøre hva jeg kan for å støtte opp omkring det øvrige trenerteam i Odense, sier engelskmannen til avisen.