Klubbdirektør Henrik Hoff bekrefter Sunnmørspostens opplysninger om at costaricaneren ønsker seg videre i karrieren. Det skal han ha gitt beskjed om i fjor.

— Han ønsker å få en mulighet til å gå til en klubb i Europa eller et annet sted for å få nye utfordringer. Michael har blitt såpass gammel at han sikkert er opptatt av å tjene mer penger i andre ligaer enn i Norge, hvis det er mulig, sier Hoff til smp.no.

— Vi har sagt at vi kan være interessert i et salg, hvis det kommer tilbud som vi mener er forsvarlig å akseptere ut fra økonomi.

300.000 euro

- Har dere fått mange bud på han?

— Det har vært noen henvendelser, men ikke noen som har resultert i en overgang enda, sier Hoff.

Michael Barrantes var toneangivende i Harald Aabrekks første kamp som Aalesund-trener. Foto: Morten Hjertø

Etter det Sunnmørsposten erfarer, skal klubben har satt en prislapp på Barrantes på 300.000 euro. Det vil si rundt 2,5 millioner norske kroner.— Jeg ønsker ikke å spekulere noe rundt summer, vi får se hva som dukker opp.

Aabrekk: - Vi må hive oss rundt

Trener Harald Aabrekk er informert om situasjonen.

— Spillere kommer og går hele tiden. Det som er viktig, er at vi hiver oss rundt og er raske med å erstatter spillere som eventuelt forsvinner, sier han.

Ifølge klubbdirektøren har det kommet henvendelser på costaricaneren både før og etter nyttår.

— Det har vært henvendelser der vi har svart hva vi forventer oss. Det har vært flest henvendelser fra agenter, men også direkte fra klubber, sier han.

Overgangsvinduer

I slutten av januar stengte de fleste overgangsvinduene, men fortsatt er det åpent i land som Norge, Kina, Russland, Ukraina, Sverige, Japan, Romania og Australia.

— Er det mulig at han ikke blir solgt før til sommeren?

— Det er veldig vanskelig å si, men sportslig er vi veldig komfortable med at Michael blir her. Det har ikke noe med det å gjøre, men det er et ønske fra hans side, understreker Hoff.