Texas Stars – San Antonio Rampage 5-4 etter spilleforlengelse:

— Det gjelder det å få en god start og komme i flytsonen foran kampene, som kommer tett. Jeg tror det blir tøft mot Stars, men vi har et godt lag på papiret, sa Andreas Martinsen til adressa.no foran AHL-debuten for San Antonio Rampage.

Lenge så det ut til at Rampage skulle spille seg inn i flytsonen, men er svak 3.periode la grunnlaget for en nedtur i AHL-premieren mot Texas Stars i Austin. San Antonio Rampage ledet nemlig tidlig 2-0 og gikk til andre pause med en 3-1-ledelse, men allerede 20 sekunder ut i siste periode kom en ny baklengs.

— Overvurderte egen spenst

Hjemmelaget snudde dermed 1-3 til 4-3, før Rampage utlignet like før slutt. Men Martinsen & co. måtte se seg slått da Devin Shore avgjorde til 5-4, to minutter ut i spilleforlengelsen.

— Det så lenge lyst ut, men det skal spilles 60 minutter med hockey før det kåres en vinner. Vi burde ha vunnet, men slapp inn for enkle mål i tredjeperioden, sier Martinsen på telefon fra lagbussen etter kampen.

Han klarte ikke å notere seg for poeng i debuten og var på isen da vinnermålet ble satt inn.

— Jeg kom faktisk akkurat utpå i foranledningen til målet. En av backene våres lempet pucken ut i midtsonen da vi skulle gjøre byttet. Jeg overvurderte spensten min og klarte ikke forhindre backen deres med å ta pucken. Like etter satte de inn 5-4. Det er sånn det er, sier den 25 år gamle trondheimeren.

Skuffet over offensivt bidrag

Dermed ble ikke den første av totalt 80 seriekamper, inkludert 14 (!) lokaloppgjør mot Texas Stars, noen høydare for Martinsen i jakten på å bli kalt opp til NHL-spill med Colorado Avalanche.

— Det var en helt grei kamp ellers fra min side, der jeg skulle vært litt mer farligere offensivt. Jeg var god offensivt, men skulle produsert mer fremover. Men det kommer, sier han.

Neste helg venter dobbeltoppgjør på bortebane mot Grand Rapid Griffins i Michigan, før Rampage invier oppgraderte AT&T Center om to uker.