Steven Gerrard hadde sin første opptreden foran fansen til sin nye klubb LA Galaxy i går. 35-åringen ble introdusert for supporterne i pausen av kampen mellom LA Galaxy og Toronto FC i MLS, men Gerrard gjorde mer enn bare å hilse på.

Kjøpte øl

Før kampen, spanderte Liverpool-legenden 500 flasker øl på fansen som var samlet for å «tailgate» (hvor fansen samles utenfor stadio for å grille og drikke øl før kamp, jour.anm.) og feire USAs nasjonaldag, skriver Daily Mirror.

— Supporterne er livsnerven i enhver klubb og jeg vet at med deres støtte vil vi kunne vinne MLS Cup igjen, skrev Gerrard i en melding til fansen på LA Galaxys hjemmeside.

— Som et tegn på min takknemlighet for det dere gjør for klubben, ville jeg bidra med noen forfriskninger til 4. juli. Jeg ser fram til å møte dere i kveld.

- Kan ikke vente

Og i pausen av kampen, fikk Gerrard snakket med et fullsatt StubHub Center personlig.

— Takk for at dere hat fått meg og min familie til å føle oss velkommen i Los Angeles. Det føles godt å være her. Jeg gleder meg og kan ikke vente med å få på meg skoene og spille. Forhåpentligvis får vi noen flotte øyeblikk sammen. God 4. juli, sa Gerrard.

Han vil antagelig få sin ligadebut i MLS den 17. juli mot San Jose Earthquakes.

La Galaxy vant nattens kamp mot Toronto FC 4-0.