– Vi har full tillit til den jobben Stig Inge gjør i Start, selv om vi har kommet i en litt uheldig situasjon nå, sier Erik Solér til Fædrelandsvennen.

Stig Inge Bjørnebye ble møtt med piping fra tribunen allerede før gårsdagens bunnkamp og pinlige 1-2-tap for Aalesund.

Et banner på tribunen ga også Start-treneren klar melding:

«Gi oss gleden tilbake – forlat oss SIB.»

– Jeg har selv vært aktiv i fotballen i 17 år, så press utenifra er vi vant til. Jeg forstår at supporterne er frustrerte fordi de vil at laget skal vinne. Det vil vi også, sier Solér.

– Har dere vurdert å bytte trener?

– Nei, den tanken har vi ikke tenkt en gang, svarer Solér.

– Tidligere i vår ga dere Bjørnebye nærmest ubegrenset tillat. Hvor stor er tilliten nå?

– Vi forandrer ikke mening. Vi har hatt mange positive opplevelser sammen og det som skjer nå skal vi snu. Vi har mange gode, unge spillere i stallen, og det gleder vi oss over. Nå skal vi jobbe hardt sammen for å vinne fotballkamper og klatre på tabellen, sier Solér.

Stig Inge Bjørnebye innrømmer at han kjenner trykket fra omgivelsene for øyeblikket.

– Jeg er kjempepresset. Men jeg tåler det, sier Bjørnebye.

– Det er ingen tvil om at 13 poeng er langt unna det vi hadde forhåpninger om, men det finnes en del forklaringer bak det, sier Bjørnebye, som nå håper flere sentrale spillere tilbake fra karantene, samt Ole Martin Årst på spissplassen, skal føre Start inn på vinnersporet igjen.

Etter å ha kjørt kampen fram til pause i går, ga Start fra seg initiativet og lot Aalesund komme inn i kampen. Tor Magne Aarøy takket og bukket inn to scoringer, som ga Aalesund full pott på Sør Arena.