— Veldig fornøyd med prestasjonen. Vi står distansen. Først og fremst ser vi ut som et lag, et riktig godt lag også. Vi står sammen og kjemper for hverandre, sier Mike Jensen.

Ikledd finstasen konstaterer RBK-kapteinen at de tidlige toppoppgjørene mot Odd og Strømsgodset resulterte i en seier og ett tap. Kveldens 1-0-seier over Strømsgodset var fortjent, selv om laget burde avgjort etter at både Fredrik Midtsjø, Anders Ågnes Konradsen og Jensen selv hadde gode muligheter til å punktere.

FLERE SAKER ETTER KAMPEN:

— Anders skal punktere

— Det skyldes nok en litt uskarp Jensen. Jeg føler både sjansene mine og til Fredrik er "halve". Anders skal vel punktere med den han får, men nå etter kampen betyr det ingenting. Vi leverte en god innsats, sier han.

Med skader på sentrale spillere som Pål André Helland, Elbasan Rashani og Holmar Örn Eyjolfsson var Ingebrigtsen tvunget til å gjøre en del forandringer på laget som tapte 1-0 mot Odd forrige helg. Men laget som startet mot medaljekandidat Strømsgodset fulgte kampplanen og presset drammenserne fra start.

— Vi jobber med relasjoner for å skape enda mer målsjanser. Vi burde punktert kampen i kveld. Den levde helt inn bare fordi vi ikke satte sjansene. Vi må score mål på trening og flere mål på Ullevaal, sier Ingebrigtsen.

Lyktes med kampplanen

— Det var smart av oss å presse dem høyt tidlig, fordi de mislykkes med å spille seg ut på en humpete bane. Den var ikke god, men det får ikke gjort noe med og det var likt for begge lag, sier Jensen.

Fjorårets serietoer liker å spille seg ut bakfra og tre ganger i løpet av kampens første halvtime hadde blåtrøyene mistet ball i farlig område, rett foran eget mål.

— Mest tilfreds med at vi ser ut som et lag. Vi spiller godt, har godt samhold og har god kommunikasjon defensivt. Det er viktig at vi kan bytte litt over en lang sesong, uten at det går utover kvaliteten, sier dansken og får støtte av sjefen.

— Utenom 20 minutter i Skien og et kvarter mot Strømsgodset, så har vi vært det beste laget. Det syns jeg er viktig. Bare forsterker troa på at vi kommer til å være et topplag, sier Ingebrigtsen.

Ble skremt av Reginiussen

Også Rosenborg kunne fort fått en i fleisen da Tore Reginiussen fikk en ball i kneet etter at pasningen fra Jonas Svensson traff en hump.

— Man blir jo skremt når man ser hva som skjer med Tore, men det er vanskelig å gardere seg mot og det gjør nok at vi blir litt primitive etterpå, sier Jensen.

Nå har laget to uker kampfri frem til neste serierunde, som spilles borte mot Vålerenga på landskamparenaen 3. april.