— Jeg er ikke overrasket over at Nancy føler seg dårlig behandlet i denne saken, og følger den opp. I fotballverdenen er ikke 2 millioner all verden. Men om det hadde vært meg som hadde følt meg lurt for penger, selvsagt ville jeg ha forfulgt saken, sier Jahn Ivar «Mini» Jacobsen til adressa.no.

— Dette er ikke bra for omdømmet til Rosenborg. At politiet starter en etterforskning. Nei, det er ingen tvil om det, sier Skammelsrud.

De to tidligere RBK-kjempene fulgte torsdagens trening fra sidelinjen. Den skulle handle om søndagens skjebnekamp mot Tromsø i serien. I stedet ble det diskusjoner om utenomsportslige ting - igjen.

— Det er ikke hyggelig, det kan jeg si, fortsetter Skammelsrud, mens han ser ut på spillsekvensen på kunstgresset ved Brakka.

— Jeg synes det er vanskelig å si for mye om det. Det kan godt hende at RBK har tenkt mest på seg selv i denne saken - og dermed ikke har vært så grundig med tanke på hva Stabæk skulle med pakkeløsningen. Men se for deg at Erik Hoftun i ytterste konsekvens skulle få fengselsstraff for dette. Det er ikke riktig det heller, utdyper den tidligere vingen.

Skammelsrud mener på sin side at RBK kunne ha tålt denne saken. Isolert sett. Men at summen av utenomsportslige ting rundt Rosenborg har vært belastende.

- Klubben hadde tålt én slik sak. Men det er langt fra første gang i løpet av den siste tiden at det er turbulens i Rosenborg. Da tenker jeg blant annet på Annan-saken og verdi-diskusjonen i sommer , sier Bent Skammelsrud.