Mot Fredrikstad klarte blåtrøyene aldri å trenge gjennom en kompakt forsvarsmur. Dermed ble Robert Stenes scoring den eneste publikummet på Høddvoll fikk se. Tapet mot FFK var Hødds tredje tap på rad på eget gress.

Må stå over neste kamp

— Uff, det er forferdelig. Vanligvis bruker vi å være gode hjemme på Høddvoll, men ikke nå, sier Sivert Heltne Nilsen til smp.no.

Han pådro seg sesongens tredje gule kort mot Fredrikstad. Det betyr at han må stå over bortekampen mot HamKam.

— Det er dritkjedelig, det er det.

Midtbanespilleren var alt annet enn fornøyd etter nok et tap på hjemmebane. Hødd startet i en litt uvant 3-5-2 formasjon mot gjestene fra plankebyen, men det fungerte absolutt ikke mot et defensivt bortelag.

— Vi har spilt 3-5-2 noen ganger tidligere, men de fikk et ganske tidlig mål og da ble det veldig vanskelig. Så vi la om formasjonen i pausen og fikk litt bedre kontroll. Vi har mange dødballer, og skaper litt trykk på dem, men det er ikke nok, sier Heltne Nilsen.

Lite som stemte

Tapet gjorde at Hødd for første gang på lenge falt utenfor topp seks på tabellen. Det er veldig jevnt på tabellen bak Bodø/Glimt, men for å henge med videre trenger man poeng.

— Vi sitter igjen med null poeng. Det er veldig kjedelig, men de la seg lavt og spilte en god bortekamp. Vi fikk det vanskelig, vi sliter litt defensivt, og gjør det vanskelig for oss selv. De samtidige bevegelsene sitter ikke, konkluderer midtbaneterrieren.