— Jeg har lyst til å satse igjen, men forholder meg til at jeg har kontrakt med Fløy ut sesongen, sier Henriksen. Denne sesongen har han banket inn fem mål på fem seriekamper, og det, kombinert med tidligere toppscorertitler, har tydelig vært nok til å vekke interessen fra blant annet gamleklubben Start.

— Vi vet hva Fredrik er god for, og hvis han vil satse på et høyere nivå igjen, håper vi at han gjør det i Start, sier klubbens sportsdirektør Svein Mathisen.

Også Brann og Viking skal være interessert i Henriksen. Allerede for tre år siden var Viking-trener Roy Hodgson i samtaler med Henriksen, men da satte angriperens jobbsituasjon en stopper for et klubbskifte.

– Nå er jeg mer etablert, og har en jobb som gir meg større muligheter til å satse. Dessuten har jeg nådd en alder, 29 år, som tilsier at det er nå eller aldri. Og jeg kan strekke meg til å si at Stavanger er en flott by, sier Henriksen med et smil.

Sportslig leder i Flekkerøy, Terje Marcussen, ønsker ikke å si så mye om et mulig salg av Fredrik William Henriksen.

– Men jeg kan bekrefte at det har vært interesse for Fredrik, uten at jeg ønsker å navngi klubbene. Skadefri har han uten tvil eliteseriepotensial. I fjor slet han mye med skader, mens han året før var toppscorer i 2.divisjon. Den gang viste Brann, Bryne og Viking interesse. Men akkurat nå er det litt for tidlig å si hva som skjer, sier Marcussen.

FAKTA:

Fredrik William Henriksen

Født: 15. juli 1978

Høyde/vekt: 189 cm/90 kilo

Klubb: Fløy

Posisjon: Spiss

Tidligere klubber: Randesund, Donn, Start, Kjelsås, Start.