Son Heung-min spilte sin første hjemmekamp for Tottenham i Premier League søndag. Han viste seg fram ved å avgjøre London-derbyet mot Crystal Palace.

I hjemmedebuten i ligaen sørget Son Heung-min for at Tottenham-fansen endelig kunne slippe jubelen løs da han scoret kampens eneste mål etter 68 minutter.

Christian Eriksen spilte fri Son som var på løp. Sørkoreaneren ble jaget av Brede Hangeland, men nordmannen klarte ikke forhindre at Son sendte av gårde et hardt skudd som gikk under Palace-keeper Alex McCarthy.

Dermed sto det 1-0 til hjemmelaget, som med tre poeng klatret nærmere serieleder Manchester City.

Søndagens kamp var den andre Premier League-starten på rad for Brede Hangeland i Palace.

Stolpetreff

I første halvdel av London-derbyet var det gjestene som var nærmest ledelse ved Yohan Cabaye. Fra skrå vinkel avsluttet franskmannen i stolpen rett før lagene gikk til pause.

Etter hvilen tok Tottenham seg opp og kom til flere gode sjanser. Først ut var Erik Lamela etter 53 minutter, men McCarthy var med og fikk slått til corner. Fem minutter senere var målscorer Son nær da han smalt til fra skrått hold.

Minutter senere kunne gjestene skapt mer spenning i kampen da Bakary Sako fikk avsluttet. Spurs-keeper Hugo Lloris fikk fingeren på ballen, og heller enn å juble for en utligning fikk Crystal Palace kampens andre stolpetreff.

Etter scoringen bølget spillet fram og tilbake, og Tottenham-forsvaret og Lloris fikk flere ganger vist kvalitetene sine og forhindret utligning fra et jaktende Palace-lag. (©NTB)